Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i dubbel mängd i saltat vatten. Skär korven i små kuber. Hacka löken. Fräs korv och lök i stekpanna så de får färg. Tillsätt tomater och chilisås. Koka upp, tillsätt crème fraiche och grädden. Salta och peppra.
  2. Smörj en eldfast form. Lägg riset runt kanterna och slå korvgrytan i mitten. Strö över gratängost. Ställ in i ugnen i 225 grader. Låt stå tills osten fått gyllenbrun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.