Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En smak av kina med vanlig falukorv

Ingredienser

Instruktioner

Skär korven i tunna skivor. Blanda soja och ingefära i en skål. Lägg i korven i sojan och rör om ordentligt. Rensa, skölj och strimla purjolöken i tunna strimlor. Strimla paprika och bambuskott i tunna skivor. Smält margarinet i en stekpanna och låt det bli gyllenbrunt. Lägg i korven med marinaden. Tillsätt grönsakerna. Lägg i buljongtärningen. Blanda vatten, tomatpuré och potatismjöl. Slå detta över korven och koka upp under omrörning. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.