Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvgryta med kabanoss

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel, god och smakrik.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka paprikorna och rödlöken grovt. Skär korvarna i 2-3 cm stora bitar.
  2. Stek paprika, lök och korv i smör och rapsolja.
  3. Värm tomatsåsen i en kastrull. Pressa i en vitlöksklyfta och blanda i korv-, paprika- och lökbitar.
  4. Koka upp och smaka av med salt och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.