Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel och god korvgryta som du snabbt rör ihop.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka och stek löken på medelhög värme till den är glansig, medan löken steks hackas korv i bitar och paprikan tärnas. När löken är stekt läggs den åt sidan, lägg nu i korv och paprika i pannan och stek tills korven fått färg och paprikan mjuknat något. Hacka champinjoner och finhacka halva chilifrukten, tänk på att chilifrukten är väldigt stark! Använd gärna handskar när du hackar chili. Om du vill ha en stark korvgryta används den övre halvan av chilin, annars undre. Lägg i champinjoner och chilin. Häll över tomatkrossen, gul lök och riven vitlök. Smaksätt med salt och peppar. Servera med stekt potatis eller pasta

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • saintsaens 4 maj 2010

    Trevlig bild :)

  • frillancillan 5 maj 2010

    Tack! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.