Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvkebab

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

enkelt o gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna bacon, skär korven i ca 3 cm tjocka bitar och skala brysselkålen. Stek baconet nästan knaperstekt, tillsätt korv och brysselkål, stek på medeltemperatur till korven får en gyllenbrun färg.
  2. Häll av majsen, skölj och skär isbergssalladen. Blanda majs, isbergssallad och hackad rödlök.
  3. När korven fått fin färg, tillsätt äppeljuice, vatten och mango chutney. Låt det småputtra i några minuter. Smaka av med salt & peppar. Stek pitabrödet i lite matolja. Skär upp det och fyll med sallad och korvgrytan. Toppa med en matsked créme fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.