Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En mycket snabb vardagsrätt med kryddig korv. Går även med vanlig frukost eller lunchkorv, men tillsätt då sambal olek.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen 225º. Ta en bunke. Slå i champinjonerna (ej spadet). Tillsätt Crème fraiche & grädde.
  2. Krydda med sambal olek & soja. Blanda väl. Skär korven i slantar. Lägg korven i en ungssäker form och slå över röran. Obs inget fett i formen.
  3. In i ugnen 225º ca 10-15 minuter. Servera med pasta, ris eller potatis och lite grönt!
  4. Enkelt men mycket gott!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • issis 21 augusti 2008

    Hej ! Nu har jag testat din korvlåda, den var god. Fast nästa gång gör jag den i gryta. Verkar lite onödigt att värma upp ugnen.

  • fru_olsson 16 oktober 2008

    Det var jättegott, men jag gjorde den i en gryta istället :-)

  • Pappisen 7 juni 2014

    Använde färska champinjoner,lunchkorv och tillagade i gryta. Inget jag kommer att göra fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.