Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvpilaff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb, god och smakrik vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och olja i en stor stekpanna. Vänd ner basmatiriset och rör runt tills det blivit glansigt runt om. Blanda vatten, salt, tomatjuice och tomatpuré och häll över riset. Låt koka i 15 minuter under lock på svag värme.
  2. Skiva korven i slantar och stek några minuter tills de är färdiga. Blanda sedan ner korven i tomatriset och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar.
  3. Koka ärtorna i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och rör försiktigt ner ärtorna i pilaffen.
  4. Serveras med grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.