Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvragu med basilika

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Middagtips! Snabb, kryddig korvragu! Busenkelt och gott! Fungerar säkert med överblivna grillkorvar också!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär upp korvarna i mindre bitar, fräs dem i stekpanna i lite olja tills de fått lite färg, lägg i den hackade löken, riv ner vitlök och låt fräsa ihop! Häll sedan på de passerade tomaterna och champinjoner.
  2. Tillsätt kryddorna och låt småputtra ca 5min. häll sist i matlagningsyoghurt och du får en fin konsistens på grytan! Servera till nykokt ris, sallad och knäckebröd!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • krtek 29 maj 2008

    Uppskattat av stora och små, fast vi hade spagetti till istället.

  • stiina 28 juni 2009

    Mums, det här tyckte jag om!

  • tobiaskarlsson 7 november 2011

    Gott och snabbt:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.