- Serverar: 2 portioner
- Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut
GI-lågt bröd som ej skall jäsa.
Bara nyttigheter i detta enkla bröd.
Instruktioner
- Jag använder mig av en hushållsassistent då detta är lättast då degen är ganska kletig.
- Blanda alla torra ingridienser först.
Blanda sedan i yoghurten och honungen och låg degen blandas i ca 5-10 minuter. Degen skall vara ganska så kletig.
- Använd en slickepott och klicka ut degen i 2 stycken smorda 1½ liters ungsformar.
- Ca 90 minuter i ugnen i 150 grader.
- Täck över med bakplåtspapper efter 30 minuter så blir de inte så mörka.
Publicerat den
11 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för detta goda recept. Bakade det idag och hela familjen tyckte det var gott. Ha en fortsatt bra dag. Evia
Bakade detta bröd för en vecka sedan ungefär. Underbart gott och även väldigt lättbakat.
Kan man ta bort honungen ur brödet? försöker just nu undvika söta saker,så honung är inte bra för mitt sötsug:)