Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlett med potatis- och sparrissallad och crème fraiche bearnaise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tips! Servera med balsamicokräm som är jättegod att ringla över potatissalladen och grillat kött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka salvian och gnid in på varje kotlett, smaka av med salt och peppar. Stek kotletterna i flytande margarin i en panna på medelhög värme.
  2. Potatis och sparrissallad: Koka potatisen i saltat vatten. När potatisen är klar häll av den. Tillsätt olja, rödlök, morötter, selleri och sparris i potatiskastrullen.
  3. Ställ kastrullen på spisen igen och rör om försiktigt tills allt har blivit ljummet. Häll på vinäger och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.