Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlett med rosépepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik sås som passar utmärkt till de fyllda kotletterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Skär en ficka i varje kotlett. Fyll med strimlade soltorkade tomater och hälften av osten. Bryn på båda sidor i smör.
  3. Lägg på en tomatskiva och riven ost på varje kotlett och gratinera i ugn ca 15 minuter.
  4. Sås: Fräs löken i matfett tillsammans med tomatpuré och krossad rosépeppar. Tillsätt tärnad skinka, vin och grädde. Koka upp.
  5. Vispa ut mjölet i lite vatten och red av såsen. Koka i 5 minuter. Smaka av med fond, salt och peppar.
  6. Servera med klyftpotatis och haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.