Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotlettburgare med dijonmajonnäs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kotlett i ny form som är enkel och god att äta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla kotletterna med olja och grilla dem ca 3 minuter per sida tills de är helt genomgrillade. Salta och peppra. Dela bröden och grilla dem.
  2. Rör ihop majonnäs och senap.
  3. Bred dijonmajonnäs på bröden och lägg på en kotlett på vart och ett. Toppa med sallad, skinka och jordgubbsskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.