Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotletter med saffransrisoni

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga kotletter som serveras med en krämig saffransrisoni. En festlig rätt att bjuda på och det bästa är att den går snabbt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina ärterna. Koka risonin i rikligt med vatten enligt anvisningen på förpackningen. Koka upp grädden med saffranet och lägg i ärterna.
  2. Stek kotletterna i smör i en het stekpanna, ca 2 minuter på varje sida. Salta och peppra köttet. Dela, kärna ur och strimla paprikan.
  3. Häll av pastavattnet och blanda pastan med saffransgrädden och paprikan. Smaka av med salt och peppar. Låt stå under omrörning på låg värme tills det blir krämigt, ca 3 minuter.
  4. Servera pastan med kotletterna toppat med nyklippt krasse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.