Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

MEXIKANSK CHILIGRATÄNG

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mums !!!

Ingredienser

Instruktioner

BLANDA KÖTTET MED SOJA, CHILIPULVER OCH SAMBAL OELEK. BRYN KÖTT OCH PURJO I LITE SMÖR. TILLSÄTT BULJONG, GRÄDDE, CHILISÅS OCH VETEMJÖL SOM RÖRTS UT I LITE KALLT VATTEN. LÅT SJUDA NÅGRA MINUTER. SMAKA AV MED SALT. HÄLL ALLT I EN UGNSSÄKER FORM. STRÖ ÖVER RIVEN OST. GRATINERA I 225 GRADER I CA 15 MIN ELLER TILLS OSTEN SMÄLT OCH FÅTT FIN FÄRG.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.