Försvinnande goda. Vill man inte ha chili smaken så byt ut den mot lite färsk ingefära. Servera detta med min sallad med ost och vitlök. Se under vitlökssallad.
Instruktioner
- Dela kräftorna på längden. Tag ur stjärtens mörka sträng samt den hårda delen längst upp på huvudet. Riv skalet från 1 lime. Använd bara det gröna, det vita under kan vara beskt. Pressa juicen från limefrukterna i en skål.
- Skala och finhacka löken och pressa vitlöken. Hacka timjan och chili. Blanda samman övriga ingredienser till marinaden i skålen. Vänd kräftorna i marinaden och låt marineras i kylskåp ca 1 timme.
- Grilla dem lätt, börja med köttsidan mot glöden.
- Servera med en sallad och ev grillat vitt bröd.
- Tips: Till den här kräfträtten smakar min sallad med ost och vitlök grymt gott. Se under tidigare inlagt recept, vitlökssallad.
Publicerat den
9 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar