Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftsoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxig soppa med svensk smak på minuten. Fisk och skaldjur är Fredrik Erikssons specialitet. Fredrik Eriksson vann tävlingen Årets Kock för drygt 20 år sedan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka tomatsoppan och dillfrö i en kastrull ca 5 min. Vispa ner crème fraiche och smaksätt med konjak. Lägg i kräftstjärtar och dill.
  2. Servera med bröd, smör och lagrad ost.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ragnarok 20 december 2008

    Väldigt gott och superenkelt att tillaga :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.