Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftstjärtar i röd curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kräftstjärtarna om de är frysta och låt dem rinna av.
  2. Förbered grönsakerna: Hetta upp oljan i woken och fräs grönsakerna enligt anvisning på förpackningen. Ta upp dem på ett fat. Fräs currypastan i woken och häll i kokosmjölk, fond, pressad lime, kaffirblad, socker eller honung och maizena utrört i vatten. Koka 2-3 minuter. Blanda försiktigt i grönsakerna, kräftstjärtar och örtkrydda och hetta upp.
  3. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.