- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Riktig god rätt för finare tillfällen.
Instruktioner
- Börja med att koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
- Finhacka sedan champinjonerna stek dem i olivolja tills dem fått en fin färg.
- Lägg sedan champinjonerna åt sidan (väldigt viktigt). Finhacka löken och låt dem "svettas" i olivolja på mellan/hög värme ett par minuter.
- Tillsätt tomatpurén och all lake från kräftstjärtarna. Rör om tills allt är kombinerat (viktigt, häll inte i kräftstjärtarna än).
- Tillsätt champinjonerna och pressa i vitlöksklyftorna och den gröna currypastan.
- Häll i grädden och låt det koka upp ett par minuter samt salta och peppra.
- Tillsätt maizena för att få en bra konsistens (efter vad du själv gillar).
- När såsen fått en bra konsistens så tillsätter du kräftstjärna och låter det koka i ca 3 minuter.
- Sen är det bara att servera upp pastan och såsen. Serveras gärna även med något gott bröd och körsbärstomater.
Publicerat den
31 augusti 2012
Liknande recept
Skriv kommentar