Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig blåbärspaj

 
Skriv ut

Den får en härlig blålila färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser till degen i en bunke, tryck sedan ut i en pajform. Ställ in i kylen.
  2. Rör ihop crème fraiche, socker, vaniljsocker, potatismjöl och ägg. Blanda sist i blåbären försiktigt.
  3. Häll fyllningen i pajformen och grädda i 30-40 minuter, tills fyllningen är fast i konsistensen (stick i en tandpetare i mitten och se om den kommer ut torr). Låt pajen svalna och servera den med grädde eller vaniljglass (ett måste!)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.