Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig korvstroganoff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mat som lagas i dom flesta hem, därför kan det vara kul att prova på en ny smak. Här har vi en mild och krämig variant utav korvstroganoff, våran absoluta favorit. (Svårt att inte äta rätt ur grytan)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt igång riset.
  2. Skär falukorven i bitar och värm under tiden upp grytan med en klick smör i. När smöret smält kan du hälla i den skurna falukorven, steka den tills den blir varm på medelhög värme. (Behöver inte få färg.)
  3. Strö över mjölet och blanda ut det med en stekspade. Häll sedan i grädden och rör om noga.
  4. Rör i ketchupen, currypastan och svartpepparn, låt det småputtra.
  5. Dra av från plattan och häll i majsen.
  6. Klart att servera med ris

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • litemersmak 21 oktober 2011

    tagit bort länk, skrivit måtten först i ingredienserna, tagit bort numrering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.