Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En fiskrätt med sting i som lämpar sig till både vardags och festmat. Ersätt chiliflingorna med paprikaflingor om ni inte gillar het mat.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fyra laxfiléer i en smord ugnssäker form. Finhacka rödlöken, strimla purjolöken, skiva tomaterna och hacka vitlöken. Blanda ihop crème fraiche, matlagningsgrädde, dijonsenap och chili. Blanda ner all lök. Salta, peppra och rör om. Lägg tomaterna över laxen. Täck laxen med blandningen och avsluta med ett lager riven ost. Gratinera ca 30-35 min i 200° varm ugn. Serveras med kokt pressad potatis, rivna morötter och citronklyftor. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Kristinfahl 27 september 2013

    Hur mycket tomter ? Finns inget angivet i receptet.

  • reeko 27 september 2013

    tack för att du uppmärksammade det, ändrar det meddetsamma.

  • gummitud 5 oktober 2013

    Fantastiskt gott! Kommer att göra denna rätt många gånger!Mums!!! Tack för denna recept! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.