Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabb-båt med Joe's Stone-Crabsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En festlig förrätt som passar bra för sig själv eller tillsammans med min Tomatsallad Caprese och andra anti-pasta-rätter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka krabbklorna i 8 minuter i saltat vatten med några dillkvistar. Låt klorna svalna lite och ta sen ut köttet. Försök att hålla en klo snygg och hel så den kan användas som dekoration.
  2. Blanda senap, majonnäs, såserna och grädden väl genom att röra eller vispa. Såsen ska bli jämn och lite krämig. Smaka av med salt. Ställ kallt till den ska användas.
  3. Lägg endiverna i kallt vatten en stund och pilla sedan av bladen. Skaka av vattnet och lägg dem som båtar på ett "hav" av ruccolasallad på ett serveringsfat. Fyll båtarna med krabba och klicka på senapssåsen. Garnera med en halv tomat i "aktern". Garnera med en krabbklo.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Erajscha 17 januari 2010

    Vad är A-1-sås?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.