Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabba à Krabi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Thaiinspirerad skaldjurssås för riset eller pastan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm oljan i en traktörpanna. Lägg i chilifrukten (hackad) och vitlöken (pressad) och fräs en minut eller så. Det ska inte bli bränt. Ha i den hackade löken och fräs en stund till. Häll i kokosmjölken och låt koka upp. Koka ca 10 minuter.
  2. Tillsätt krabban, hackad paprika, klippt thaibasilika, parmesan och salt. Rör om och låt allt bli genomvarmt, kanske koka en minut eller två.
  3. Vill du ha en starkare sås kan du använda mera chili eller ha i lite färdig grön currypasta. Drick öl till, det är gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.