Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabba naturelle

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

Beräkna 1 medelstor krabba per person. Köp den gärna färdigkokt, det är enklast och bekvämast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv eller bryt upp krabban och servera den på en stor tallrik till var och en, som sedan själv sköter om rensningen och urtagningen av köttet. Servera citronklyftor och gärna ett par olika såser till.
  2. Beräkna annan mängd till skaldjurssåsen beroende på hur många ni är, likadant med tomatmajonnäsen.
  3. Såserna serveras kalla!
  4. Beträffande krabban så se till att krabban känns tung. Då är den välmatad och fin. En krabba får absolut inte skvalpa.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • svendler 20 oktober 2009

    Hovmästarsåsen (i receptet kallad skaldjurssås) kan behöva lite mer omtanke för att bli bra vid tillagning. T.ex. som i receptet på www.lyckasmedmat.nu/recept.asp?receptnr=125.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.