Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Går att förbereda intill gratineringsmomentet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop margarin och mjöl.
  2. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop degen. Låt stå och vil kallt en stund.
  3. Kavla ut degen och kläd en ugnssäker form med den. Nagga botten med en gaffel, så det inte blir blåsor vid gräddningen. Låt degen hänga en bit över kanten, så kryper den inte ner i formen vid gräddningen.
  4. Fräs margarin, curry och mjöl. Späd med krabbspad och grädde. Smaka av med salt och peppar.
  5. Klipp dillen fint och rör ner den. Rör ner krabban sist och häll stuvningen i pajskalet.
  6. Strö på den rivna osten och gratinera i 225 grader c:a 15 minuter tills osten smält och fått fin färg.
  7. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.