Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbsallad med koriander

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, gott och med lite sting från ingefäran och vitlöken i dressíngen!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg det avrunna krabbköttet i en skål och rör ner salladslök och hackad koriander. Blanda ingredienserna till dressingen. Lägg den strimlade sallatsbladen på ett uppläggningsfat och strö den fintärnade gurkan över. Lägg krabbsalladen över sallatsbladen och droppa dressingen över alltsammans. Servera sedan omedelbart.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • banglalady 12 mars 2012

    Supegott! Lade till en hackad mango, det blev läckert!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.