Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräft Skagen

 
  • Serverar: 8-16 portioner
Skriv ut

Lyxig och vackert kombinerad kräfttoast med avokado och klassiska dillvippor. Lämplig både till förrätt eller som tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kräftstjärtarna i bitar.
  2. Blanda ihop Kesella, minifraiche, senap, gräslök, dill, salt och peppar. Rör ner kräftstjärtarna. Låt stå kallt. Hit kan du förbereda.
  3. Skär brödet i 8 stora eller 16 små, runda bitar och rosta det. Dela, kärna ur och skiva avokadorna. Lägg kräftröra och avokado på bröden. Garnera med en dillvippa. Mums!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.