Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftcheesecake

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En vacker och god paj att ställa fram på kräftskivan. Ännu ett recept min man hittade i GP

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort kanterna på brödet och skär i bitar. Mixa i matberedare. Tillsätt smör och mixa lite till. Tryck ut blandningen i en pajform, cirka 24 cm i diameter. Ställ i kylen i minst en timme.
  2. Hacka hälften kräftorna grovt. Hacka dill och gräslök (spara lite till dekor). Rör ihop philadelphiaost, gräddfil, pepparot och rivet citronskal. Smaksätt med dill och gräslök samt lite citronsaft. Häll ner de hackade kräftstjärtarna.
  3. Bred ut röran på kavringbotten. Dekorera med hela kräftstjärtar, dill och gräslök.
  4. Ställ i kylen i minst 2 timmar, Pudra över paprikapulver precis före servering.
  5. Servera som tillbehör på kräftkalaset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.