Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftcocktail med ädelcrostini

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festlig förrätt där kräftstjärtar samsas med sparris, sockerärter och annat gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Låt kräftstjärtarna rinna av. Dela sockerärter och sparris i bitar och förväll i kokande vatten 2 minuter. Spola dem i kallt vatten.
  3. Skär tomaten i tärningar. Blanda crème fraiche och dill och smaka av med salt och peppar.
  4. Rör ner kräftor och tomat i creme fraichen. Bottna 4 serveringsglas med sallad, sockerärtor och sparris och klicka på kräftröra.
  5. Garnera med citronklyfta och dill.
  6. Blanda ädelost och färskost och bred det på baguettskivorna. Gratinera i 5 minuter tills osten smält och servera bröden till cocktailen.
  7. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.