Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftpasta med chili och vitt vin

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jätte gott...kräftorna,persiljan,vitlöken,chili och vinet... Det kan inte bli bättre!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka vitlök och chili och fräs i olivolja. Lägg i kräftstjärtarna och häll sedan i vitt vin, låt stå tills vinet har förångats och ta sedan bort stekpannan från spisplattan. Tillsätt tomatpuré,hummerfond och finhackad tomat och strö över finhackad bladpersilja.
  2. Koka pastan och lägg den sedan i kräftröran. Blanda försiktigt och tillsätt en liten skvätt olivolja. Krydda med salt och svartpeppar och garnera med lite bladpersilja

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.