Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftsill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb och enkel att göra. Något att testa för sillälskaren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av sillspadet och låt sillen rinna av.
  2. Krossa dillfröna i en mortel och blanda ner övriga ingredienser till såsen. Vänd ner sillbitarna och förvara i kylen. Blir godast om de får dra några timmar.

Kommentarer (1)

  • Karina Petrell 13 december 2017

    Jag är nyfiken på om du/ni har ätit jag tror det är kosterfiskarns kräftsill? Också nyfiken på om hur du /ni kom fram till vilka ingredienser som ni skulle ha i? Om ni ätit /smakat kosterfiskarns kräftsill, vad tycker du /ni om smaken. Likhet med ert recept och deras? Vore tacksam för svar. Hur länge behöver sillen stå och "dra" för att få den smak som er har? Råd tips på er och andras recept på kräftsill. Svara till [email protected] snarast möjligt tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.