Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kräftströmming

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegott till påskbordet eller som smårätt vid annan festlighet.

Ingredienser

Instruktioner

Salta filéerna, rulla ihop dem med skinnsidan inåt. Lägg dem tätt i en kastrull så dom inte rullar upp sig. Strö över dillen, häll på passerade tomater blandat med tomatpurén så det lite mer än täcker filéerna. Koka på svag värme under lock 8-10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sikaal 24 november 2011

    Enkelt att göra, gott att äta. Min mans åsikt, tyvärr gillar jag inte "kokt" strömming men det var ätbart för mig, så det är ett bra betyg! ;-D Han satte in i ugnen på 200 grader i 30 min, i.st.f. på spisen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.