Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig filépasta med rökt skinka och örter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pasta och fläskfilé passar utmärkt ihop. Med rökt skinka och örter blir smaken ljuvlig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knaperstek den strimlade skinkan i en stekpanna. Lägg åt sidan. Skär köttet i skivor. Salta, peppra och stek i olja. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt haricots verts när det återstår 3 minuter av koktiden.
  2. Häll av pastan och blanda med kött, skinka, grädde och ägg. Värm i kastrullen till en krämig pasta. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med att vända i spenat och örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.