Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig fläskfilégryta med dijon och soltorkad tomat

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En underbar måltid som har blivit en favorit hemma hos oss. Garanterad njutning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva köttet tunt. Bryn det i smör, salta och peppra, och lägg över i en traktörpanna.
  2. Skölj ur stekpannan med vattnet och häll över köttet. Koka upp och tillsätt crème frâiche, soja och senap. Låt sjuda några minuter.
  3. Skär tomaterna smått och lägg ner i såsen, koka upp grytan.
  4. Servera med kokt ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • mnbvcxz 21 maj 2009

    Detta är en mycket god rätt, och jag rekomenderar den.

  • brittingegerd 21 mars 2010

    Hej! Ja det här är verkligen ett säkert kort. Har lagat det många ggr tidigare från ett recept i DN och när jag ska ha gäster och är lite osäker på vad det gillar för mat blir den här grytan alltid en succé. Sist jag bjöd goda vänner tappade min man och jag nästan hakan när vi såg dem ta om igen ...och igen...och igen. Då blir man glad som värdinna. Tänk på det vid planeringen. Det kan behövas ett par extra portioner!

  • cissilisa 2 april 2012

    Jättegott! Serverade det med rösti och stekta grönsaker, då det kändes lite festligare. Barnen älskade det!

  • tezzisch 8 december 2012

    Supergod! Älskas av både barn och vuxna. Har lagat den många gånger och många fler kommer det bli.

  • mexiko12 6 februari 2014

    Supergott! Bjöd min mamma på den här rätten ikväll, mycket lyckat. Även dottern tyckte om det! Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.