Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kassler

(1 kommentar)  
Krämig kassler Krämig kassler Krämig kassler
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Går ganska fort att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär kasslern i skivor.
  2. Ansa och dela broccolin och blomkålen i mindre buketter. Skala och skär morötterna i lite tjockare skivor.
  3. Förväll grönsakerna var för sig i lättsaltat vatten några minuter.
  4. Ansa och skiva löken.
  5. Lägg alla grönsakerna i en smord och eldfast form.
  6. Blanda senapen, grädden och creme fraichen i en bunke. Skala och pressa i vitlöken. Smksätt med salt, peppar och muskot. Häll blandningen över grönsakerna i formen.
  7. Lägg kasslern på grönsakerna, strö på osten. Gratinera 25-30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lilloo 13 maj 2008

    Jag tillsatte lite curry efter eget tycke.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.