Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kasslergratäng

(1 kommentar)  
Skriv ut

Slängde ihop det som fanns i kylen och tänk så gott det blev. Kasslergratäng med smak av philadelphia paprika, lök och goda grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka lök och skär paprika i småbitar. Gör små buketter av broccolin och fräs detta tills de nästan mjuknat. Tärna kasslern och låt den stekas med en liten stund. Ha i tomatpurén sambal, rör sedan ner grädde och Philadelphia. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka pastan al dente och inte helt klar eftersom den kommer kokas med såsen i ugnen. Häll pastan i en ugnssäker form och ha sedan över kasslersåsen och strö över osten. Låt stå i ugnen ca 20 min på 200 grader tills osten fått färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 25 augusti 2012

    En mycket god kasslerrätt. Kan varmt rekommenderas. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.