Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kasslerlåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Morötter och palsternackor-härligt gott ihop med kassler.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Skala morötter och palsternackor, skär dem i tunna strimlor på längden.
  3. Rör samman crème fraiche, salt, peppar och kummin.
  4. Skala och hacka vitlök och rör ner i crème fraichen.
  5. Skär kasslern i strimlor.
  6. Lägg strimlorna i botten av en smord grarängform.
  7. Lägg över morötterna och palsternackor och häll över gratängsåsen.
  8. Gratinera mitt ugnen tills rotfrukterna mjuknat ca 35 minuter.
  9. Täck över med folie om gratängen får för mycket färg.
  10. Strö över hackad koriander eller persilja vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dag6 7 maj 2014

    Det blir en trea från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.