Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kycklingpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härligt krämig kycklingpasta med parmaskinka, salvia, vitt vin och spenat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den rinna av. Skär parmaskinkan i bitar, hacka scharlottenlöken, strimla purjon och skär kycklingen i skivor. Smörfräs parmaskinka, scharlottenlök, purjo och salviablad under omrörning i 3-5 minuter.
  2. Smula ner buljongtärningen, rör om och blanda i vinet. Sjud under lock ca 3 minuter. Blanda i créme fraiche och sjud ytterligare 3 minuter.
  3. Blanda i pastan och spenaten, vänd ner kycklingen. Låt allt bli genomvarmt och smaka av med salt och peppar. Toppa med parmesan och pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.