Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Går att använda fiskblock om man inte vill ha lax, man kan även göra potatismos och spritsa runt kanterna i en ugnsfast form och lägga fisken i mitten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsfast form. Lägg fiskfiléerna i botten på formen. Salta och peppra på fisken. Blanda räk-,kantarell eller kräftosten med crème fraichen och rör i hackad dill. Bred detta över fisken. In i ugnen ca 20-25 min för färska filéer, 40 min för djupfryst fisk.
  2. Servering: Kokt potatis, ris eller nudlar samt grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.