Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig pasta med svartrot och pamesanost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Billig lyx när pengarna är slut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala svartroten och lägg i kallt vatten så den inte mörknar. Skär svartroten i riktigt tunna sneda slantar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek svartroten ca 3 minuter, salta och peppra.
  3. Stek med finhackad lök, finhackad vitlök och socker tills löken mjuknat utan att få färg. Häll på balsamvinäger och créme fraiche. Låt koka ihop någon minut. Smaka av med salt och peppar.
  4. Vänd ihop såsen med pasta, riven parmesanost och babyspenat. Toppa med nymalen svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.