Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig potatissallad med lax och löjrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kallrökt lax och löjrom toppar en ljuvlig färskpotatissallad med smak av pepparrot och äpple

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i mindre bitar. Strimla laxen fint. Skär äpplet i små tärningar.
  2. Blanda potatisen med laxen, äppeltärningarna, pepparrot, lök, vinäger, yoghurt och dill. Krydda med salt och peppar.
  3. Lägg upp potatissalladen i portionsskålar. Servera som en liten förrätt eller entrérätt.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.