Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig räksallad med sparris och avokado

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt smarrig sommarfavorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela räkorna, spara några hela till garnering.
  2. Gröp ur fruktköttet ur avokadon, mosa och blanda med crème fraiche, citron och vitlök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär sparrisen i bitar, spara några hela till dekoration. blanda ned den delade sparrisen och de delade räkorna i avokadoröran.
  4. Skiva champinjonerna tunnt.
  5. Lägg upp hackad isbergssallad på ett uppläggningsfat. Klicka över med röran. Lägg de skivade champinjonerna runt kanterna och dekorera på toppen med hela räkor, sparris och körsbärstomater. Strö sedan över den finklippta persiljan och finhackad röd paprika.
  6. Servera med något gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.