Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig romsill

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Passar bra på påskbordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj filéerna, låt rinna av väl och skär sillen i 1 cm breda bitar. Blanda samman rödlök, crème fraiche, majonnäs, örter och stenbitsrom. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner sillbitarna och låt stå i cirka 1 dygn.
  2. Häll upp i små portionsglas och garnera med rom och dill.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • kossan 27 december 2008

    Väldigt god Tack för detta goda recept. kommer göra om detta flera gånger. Högsta betyg från mig.

  • TeachGirl 18 juni 2009

    Kanon! Det var precis något sådant jag letade efter! :)

  • mpb1977 9 februari 2010

    Jag har byter ut inläggningssillen mot matjessill, riktigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.