Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig skaldjursdip

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Hela familjen kommer garanterat att be om mer av denna krämiga och goda dip. Med fryst krabbkött blir såsen lätt och snabb att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg crème fraiche, philadelphiaost, torkad lök, paprikapulver och salt i en mixer och mixa till en jämn smet. Hacka krabbköttet fint.
  2. Häll krämen i den översta delen i en ångkokare eller i en skål som placerats i ett vattenbad ovanpå en annan kastrull med sjudande vatten. Rör ner krabbköttet och persiljan och värm upp under omrörning tills dippen är genomvarm, ca 5 minuter. Dippen får absolut inte koka.
  3. Placera skaldjursdippen i en skål och arrangera grönsaker och kex runt om. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.