Instruktioner
Värm ugnen till 175 grader. Klä en bakform, 20 x 20 cm, med aluminium folie. Skär smöret i bitar och smält det långsamt i en kastrull över svag värme. Ta av kastrullen från värmen och rör ner strösocker och vaniljsocker. Rör sedan i vetemjöl och salt. Täck bakformens botten med degen. Grädda i 30 minuter tills den är gyllene. Ta ut ur ugnen och sänk värmen till 150 grader.
Blanda strösocker och vetemjöl i en bunke. Vispa i ägg och rör ner lemoncurd. När kakbottnen är färdiggräddad, breds krämen på i ett tjockt och jämnt lager. Grädda ytterligare 20 minuter, eller tills krämen är fast. Ta ut ur ugnen och låt svalna i formen. Lyft över kakan i folien till en skärbräda och skär den i bitar. Förvaras i en lufttät burk upp till 3 dagar. Pudra gärna med florsocker vid servering.