Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig kyckling med rostad rotfruktssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling med lite indisk touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kyckling i en stekpanna så att skinnet får fin färg. Stek sedan kycklingen klar i ugnen.
  2. Koka quinoan i saltat vatten 15-20 minuter.
  3. Skala morot och palsternacka, dela på längden och skär i grova bitar. Skär broccolin i buketter och dela varje bukett en gång. Värm en stekpanna ordentligt. Stek morot, palsternacka och broccoli i olja. Salta och peppra. När rotfrukterna fått ordentligt med färg, lägg upp dem i en ungsfast form och sätt in dem i ugnen tillsammans med kycklingen.
  4. Ta ut grönsakerna och vänd ner quinoa, spenat och skivad banan vid servering. Toppa med cashewnötter. Smaka av med salt och peppar. Servera med Milko matyoghurt Indisk - tandoori.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.