En riktig smakexplosion ger denna goda, vegetariska gryta.
Instruktioner
- Skär tofun i kuber och låt dem rinna av på hushållspapper en stund. Blanda maizena, sesamfrön, salt och peppar till paneringen. Bred ut på en tallrik och rulla tofukuberna i den.
- Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna på medelhög värme. Lägg i tofun och stek/fritera tills den är gyllene. Låt den rinna av på ett hushållspapper.
- Riv ingefäran och vitlöksklyftorna. Blanda med apelsinskal och apelsinsaft, muscovadosocker, misopasta och olja i en kastrull. Hetta upp och låt puttra i några minuter.
- Blanda ut potatismjölet i vattnet och vispa ner i kastrullen. Rör runt tills såsen tjocknar. Vänd ner tofukuberna i såsen.
- Servera grytan med kokt råris eller annat gryn och garnera med hackad färsk chili.
Publicerat den
13 april 2014
Liknande recept
Skriv kommentar