Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispiga Marsipanhattar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Roliga och goda att bjuda på jul-godisbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält nougaten och chokladknapparna i mikrovågsugn. Blanda i Cornflakes.
  2. Lägg upp matskedsstora toppar på ett bakplåtspapper. Låt dem stelna i kyl.
  3. Under tiden topparna är i kylen, kavla ut marsipanen till en ca 2 mm tjock platta. Ta sedan ut runda plattor 3-4 cm i diameter.
  4. Lägg marsipanplattorna som lock på de krispiga topparna och tryck till med tre fingrar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.