Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krossad potatis med löjrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sommarens lyxigaste förrätt! Allt gott på en gång: färskpotatis, löjrom och färska örter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av kokvattnet och låt den ånga av.
  2. Krossa potatisen grovt med en sked. Blanda i smör, dill, gräslök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Forma potatisen till puckar med hjälp av utstickare eller pepparkaksmått.
  4. Forma ett ägg av löjrom och lägg ovanpå potatispucken. Servera med en klick créme fraiche och garnera med dill och gräslök.
  5. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.