Krusbär recept

Laddar...
Din sökning gav 104 träffar


Krusbärspaj

Krusbär är så gott...provbaka och smaka...om du låter pajdegen stå i frysen en halvtimme innan den fylls och gräddas, då håller den formen lite bättre.


Krusbärspaj med pistage

Krusbär är ett av sommarens lite bortglömda bär. Synd, för de är fantastiskt goda. Här hamnar de i en underbar paj med pistagenötter i skalet.


Tårta med gelétopp

Tips Gör tårtan till en året runt tårta genom att använda säsongens bär och frukter. Hallonlikören kan bytas ut mot vatten, saft eller juice. Ersätt hallonen med samma mängd smälta rabarber eller med..


Jordgubbssylt

Hemkokt sylt med mindre socker i än köpt, äkta råvaror, inte massa konstiga tillsatser. Och kanske det rent utav finns kvar lite c-vitamin. Obs detta recept använder vi även till krusbärssylt, vinbärs..

Mjuk krusbärskaka
Mjuk krusbärskaka

Överraska med en läcker krusbärskaka till kaffet. Du gör den härligt överdådig med ett tjockt täcke av crème fraîche som blandats med vaniljsocker. En säker fikasuccé i bersån!


Mandelpaj med krusbär
Mandelpaj med krusbär

Krusbär är saftiga och har frisk smak. Här är en smulpaj bakad med mandel och färska, röda krusbär. Naturligtvis kan man använda krusbärssylt eller kompott istället för färska bär, men minska då socke..Hallon och krusbärsmarmelad
Hallon och krusbärsmarmelad

Den här marmeladen hittade jag på när jag hade plockat både krusbär och hallon. Jag gjorde den på gula krusbär och skogshallon. Den smakar underbart på fralla eller kex till en kopp te.

Krusbärspaj
Krusbärspaj

En god syrlig paj som passar bra i år när det fanns mycket krusbär.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept